luni, 13 august 2012

CAPITOLUL 6. Amintiri din noaptea trecuta



M-am trezit in niste asternuturi moi de culoare crem,eram goala goluta,intr-un pat imens. Nu eram sigura unde ma aflu,dar cred ca sunt intr-un numar din hotelul Palace,daca il pot numi NUMAR,e un intreg apartament cu salon,bucatarie,etc. Peretii dormitorului sunt de un gri-cremos,tavanul e alb cu o lustra moderna din rotunda,geamul se intinde pe toata suprafata peretelui deschizin o priveliste nemaipomenita a New Yorcului matinal. Am privit pe geam in jos si am simtit cum ametesc,oh mai bine nu o faceam. E foarte inalt aici,presupun ca ma aflu la ultimul etaj.

 Am incercat sa-mi gasesc rochia dar nu am dat de ea nicaeri,atunci am gasit un halat de matase pe capatul patului,l-am tras pe mine si m-a indreptat spre baie. Baia era aproape la fel de mare ca si dormitorul,Dumnezeule la ce le trebuie oamenilor atita spatiu? Cada era ampalasata in mijlocul camerei,era o cada rotunda moderna,pun pariu ca ar incapea trei oameni in ea,ca si in dormitor geamul se intindea pe tot peretele,pe peretele opus geamului era o oglinda care acoperea toata suprafata lui,in ea se reflecta o fata cu parul dezordonat si in masca. Incredibil,barbatul acesta chiar respecta toate regulile.

Am incercat sa nu privesc spre cada ademenitore care ma chema in bratele sale si am pornit dusul,am lasat apa fierbinte sa imi mingie trupul,spalind orce urma de transpiratie si a mirosului sau. O pata de tristete s-a asternut pe suflet odata cu gindul ca nu voi mai avea mirosul lui. Am luat gelul de dus si mi-am turnat putin in palma dupa care l-am imrastiat pe toata suprafata corpului meu,avea acelasi miros ca al misteriosului necunoscut,o combinatie perfecta intre eleganta si masculinitate,mi s-a facut pielea ca la gaina la gindul ca acest miros va ramine cu mine pe tot parcursul zilei,apoi am luat sampunul care avea acelasi miros ca si gelul si mi-am spalat si parul,am oprit apa si m-am infasurat intr-un prosop care era in cuerul de linga dus.

Salonul era cam de doua ori mai mare de cit dormitorul,peretii erau din caramida de diferite nuante ale griului,poadeau era maro-deschis luciosa,canapeaua din mijlocul incaperii era gri cu pernute gri si bordo.
In fata canapelei era o masuta neagra unde era un mic dejun pentru o persoana,am presupus ca e pentru mine,linga tava cu micul dejun se afla un biletel,am lasat cafeaua si am despaturit foaia.
Buna dimineata Fremecatoarea mea necunoscuta
Daca citesti acest biletel,inseamna ca te-ai trezit deja,poti sa-ti scoti fara frica masca…ai incercat sa o scoti de citeva ori prin somn dar te-am impiedicat,cred ca te incomodeaza sa o porti atita timp
Rochia ta este pe un umeras in dulapul din dormitor,nu era intr-o stare prea buna dupa noaptea
trecuta asa ca am decis sa o dau la spalatorie.
M-am gindit ca nu o sa-ti fie comod sa mergi ziua prin oras intr-o rochie de seara,linga canapea o sa gasesti niste pungi cu noile tale haine si o pereche de ochelari pentru soare. Nu vreau ca cineva sa-ti descopere identitatea.
Sa ai o dimineata frumoasa,Bella.
Chuck
M-am uitat linga canapea si am gasit citeva pungi,dumnezeule sunt haine de firma,n-o sa ma rasplatesc toata viata pentru ele,erau o pereche de pantaloni Dior si o bluza alba Chanel,in urmatoarea punga am gasit o pereche de pantofi nude Lobulin si o geanta Gucci,la fundul unei pungi am gasit chiar si lenjerie,

barbatul asta e un nebun al controlului. M-am dus in baie sa ma schimb si cind m-am uitat in oglinda nu o cunosteam pe femeia care imi zimbea de acolo.

Am esit de acolo nu inainte ca sa-I las un biletel in care sa-I multumesc petru ca avut grija de tot.
Eram in lift cind mi-am dat seama ca nu o sal m-ai vad niciodata pe acest barbat enigmatic. Dar nu puteam face nimic acestea erau regulile clubului acesta stupid. Inainte de a iesi din lift mi-am pus ochelarii ca sa nu fiu prinsa de camere. Am iesit in strada si am prins un taxiu,care m-a dus inapoi in Broklyn,era o poveste tipica a cenusaresei care se intoarce dupa bal acasa,nu mai ca a mea,nu avea sa aiba un final fericit,pentru ca printul meu nu avea sa ma caute dupa finalul balului.
Am tras aer in piept si am descuiat usa apartamentului meu mic care ni l-au facut cadou mama si parintii Samanthei cu inceputul universitatii. Dumnezeule! Samantha trebuie sa-si iasa din minti. Nu am reusit sa deschid bine usa ca prietena mea deja sarise pe mine in sensul direct al cuvintului.
-          Anny! Unde ai fost? De ce ti-ai lasat telefonul acasa? De ce nu ai venit aseara acasa? Unde e rochia? De unde ai luat hainele astea?
-          Si tie buna. In primul rind date jos de pe mine,ai fi avea tu doar 50 de kilograme dar pentru puterile mele oricum esti grea. Am fost acolo unde m-ai trimis chiar tu,adica la bal. Telefonul nu l-am lasat dar l-am uitat si tot din cauza ta,tu iti faceai griji ca o sa intirzii. Nu am venit acasa pentru ca am intilnit pe cineva acolo. Rochia e in sacosa de linga usa. Hainele le-am primit cadou.
-          Cadou zici,pe cine minti,cine ti-ar face tie cadou imbracaminte care costa mai mult decit apartamentul nostru?
-          Chiar crezi ca sunt adevarate? Sunt doar niste copii eftine.
Nu stiu de ce am mintit-o pe Samantha,dar stiam ca nu pot sa-I spun adevarul legat de club.
-          Spune-ai ca ai cunoscut pe cineva aseara.
-          Mmm…da…
-          Cine e?
-          Pai nu cred ca o sa ne mai vedem.
-          Cum adica?
-          Nici nu-i cunosc numele,cred ca a fost o aventura de moment.
Dar aceasta aventura de moment o sa-mi ramie intiparita in minte pina la sfirsitul zilelor mele.
Noaptea trecuta
-          Cred ca stiu un ascunzis perfect…
Si-a strecurat degetele pritre ale mele si m-a condus catre lift,cind ne-am vazut in lift,m-a atacat cu saruturi,tinindu-mi buzele ostatice intr-un sarut pasional care se adincea cu fiecare clipa,cind a simtit ca nu mai am aer a inceput sa presoare mici saruturu pe gitul meu care deveneau in muscaturi cu cit mai mult se apropia de zona decolteului meu. Usile s-au deschis si eram fericita ca am nimerit chiar in numarul lui,ne-am dezlipit unul de altul si el ma tras direct in dormitor,se vede ca traeste de mult aici,petru ca ma condus cu usurinta spre dormitor fara ca sa-l impiedice lipsa de lumina.
Am ajuns in mijlocul camerei imense si el m-a tras in bratele sale facindu-ma prizoniera de buna voie,a inceput sa-mi sarute suav lobul urechii facundu-ma sa tremur de placere in bratele sale,miinile lui se plimbau incet pe corpul meu in cautatre fermoarului,m-a intors cu fata spre el,sarutindu-mi gingas buzele,in acelasi timp descheindu-mi rochia mult prea incet,parca vroind sa ma chinuie. Rochia a alunecat incet de pe corpul meu cazid pe podeaua rece,ne-am miscat incet sarutindune,pina am simtit in spatele picioarelor patul,eram cit pe ce sa cad,dar el nu mi-a permis sustinidu-ma de spate cu o miina iar cu cealalta sprijininduse de pac ca sa faca caderea noastra usoara,am aterizat pe pat fara ca sa intrerupem sarutul nostru,cind sarutul nostru a inceput sa se transforme in unul pasional si arzator,miinile mele s-au napustit in parul lui,el scapind un miriit plin de dorinte printere buze,atunci el mi-a luat una din miini si a inceput sa depuna mici saruturi in palma,apoi s-a indreptat spre incheietura,acest lucru m-a facut sa tremur de dorinta,pieptul meu se ridica si cobora tot mai repede din cauza respiratiei mult prea rapide,a format un drum din saruturi pina la umar,mi-a dat un mic sarut pe buze apoi s-a indreptat lent catre git sarutind fiecare centumetru al pielii mele pina a ajuns la sini,eliberindu-ma de sutien,a inceput sa depuie mici saruturi in jurul unui sin pina mi-a atacat sfircul si eu am scapat un geamat,simte-am cum singele incepe sa fiarba in venele mele de mult inghetate,dupa ce mi-a dezmierdat sinii cu buzele sale perfecte si-a continuat drumul din saruturi ajungind pina la buric,coborind apoi mai jos,valuri de caldura imi inundau corpul,sunt sigura ca daca strica cineva un ou pe mine se prajea in citeva clipe. Cind a ajuns la baza lenjeriei mele din dantela,a depus mici saruturi indepartind foarte incet bucata de pinza de pe mine. A inceput sa-mi sarute coapsa dezbracindu-mi unul din colanti,am vrut sa-l trag spre mine,insa el m-a oprit si m-a imins inapoi unde eram pina acum…
-          Nu fi nerabdatoare Bella…
Mi-a spus aproape in soapta,am strins cearsafurile in miini iar el a contunuat cruciada sa de saruturi,trecind la urmatorul picior dezbracindul la fel de incet,cream ca dureaza o vesnicie,cind a terminat cu dezbaracatul colantilor,mi-a luat ambele picioare imreunindule si depunind mici saruturi pe fiecare milimetru al talpilor mele. Dupa mi-a desfacut picoarele si mi-a acaparat intimitatea umeda cu buzele sale,intratit de neasteptat a fost ca odata cu cotactul buzelor sale cu intimitatea mea mi-a s-a rup de pe buze un geamat transformat intr-un strigat plin de dorinta,acest lucru m-a intimidat si mi-am dus mina la gura ca sa-mi stopez gemetele care se grabeau sa iasa.
-          Bella nu ai facut nimic rau,nu iti astupa gura,vreau sa te aud…lasate dusa de val,n-o sa te auda nimeni inafara de mine.
Si-a coborit buzele peste intimitatea mea lasindu-ma aprope fara aer,simteam cum caldura se acumuleaza in interiorul,corpul meu s-a arcuit pe asternuturile lui simtind ca vulcanul de dorinta erupe,odata cu eliberarea,gemetele mele s-au intensificat,pina la sfirsit m-am trezit cu numele lui pe buze…
-          Chuuuuuuuuuuck !!!
El a venit si s-a culcat linga mine sarutindu-ma usor pe buze,insa eu am adincit sarutul,am vrut sa-I mingii spatele si deabia acum am constientizat,el nu s-a despartit nici de o piesa din costumul sau,dar eu eram dispusa repar aceasta greseala. I-am indepartat cu usurinta sacoul lasindul sa cada undeva jos prin camera,am inceput sa-I deschei nasturii de la camasa si el m-a tras intr-o imbratisare lipindu-mi sinii de pietul sau deja gol si daruindu-mi un sarut care au imprastiat mii de fiori prin corpul meu,dupa m-a indepartat putin si scapat de restul hainelor sale,lasinduse din nou peste mine cu o noua doza de satuturi care coborau din ce in ce mai jos,a ajuns pina in zona abdomenului sarutind,sugind si chiar muscind pe alocuri si stiu unde vroaia sa ajunga din nou,dar nu mai puteam sa astept,era mai mult un chin de chit placere,il vroiam in interiorul meu…
-          Chuck,am nevoie de tine acum!
Am spus eu printre gemete,era un fel de strigat al sufletului spus in soapta. Chuck s-a intins catre noptiera si a scos un prezervativ,am auzit cum se rupe ambalajul,dupa care s-a intins incet peste mine si mi-a daruit un sarut gingas in timpul caruia am sintit cum ma umple incet introducindusi mebrul in intimitatea mea,a inceput sa se miste lent trimitindu-mi valuri de placere prin tot corpul,simteam cum nori de caldura m-a invaluie o data marirea ritmului,auzeat cum respiratia lui se face mai agitata,inspirind si expirind din ce in ce mai repede .
-          Bella! Elibereazate pentru mine!
Odata cu aceste cuvinte a accelerat si mai mult ritmul,si am simtit cum exploadam impreuna in miliane bucatele.
-          Bellaaaaaaa !!!!!!!!!
-          Chuuuuuuuuuuuck!!!!
-          Esti cea mai incintatoare femeie pe care am intilint-o vreo data…
Mi-a spus el printre gemete,apoi a cazut peste mine,dupa citeva clipe a iesit din mine lasind dupa el un gol imens,m-a tras m-ai aproape de el si am adormit…
-          Pamintul catre Anna!
Samantha statea in fata mea fluturindu-mi cu miina in fata ochilor.
-          Ce s-a intimplat?
 Am sarit eu de pe scaun.
-          S-a inimplat o Anna tare aeriana care nu-mi raspunde la intrebari de vreo cinci minute si sta cu un zimbet idiot pe buze.
Am rosit instantaneu,cind m-am gindit ca Sam ar putea sa ma forteze sa-I spun cu amanunte ce s-a intimplat in noaptea trecuta.
-          Si totusi as vrea sa stiu cu ce ocazie necunoscutul de la bal te-a facut cadou aceste haine?
-          Pai am avut o problema cu rochia…
-          Rochia??? Unde-I rochia??? Ce-I cu rochia???
Sam s-a napustit asupra pungii unde era rochia si ii examina fiecare centimetru,sa nu crede-ti ca prietena mea e nebuna,pur si simplu este designer vestimentar,mai bine zis inva la facultatea de design,iar rochia care am purtat-o este creata de ea,pentru dinsa hainele create de ea sunt ca niste copii,daca vrei sa-I declari razboi strica-I o piesa vestimentara,si o sa te faci pe veci cu un dusman aprig care e gata sa omoare nu mai ca hainele ei sa fie in siguranta.
____________________________________________________________

stiu ca crede-ti ca am inebunit dar nu ma pot opri din scris :DDDD
astept comentarii,va rog sa-mi spuneti ce crede-ti despre scena dintre Belle si Chuck,nu sunt sigura daca am descris tot perfect,asa ca va rog sa-mi spune-ti daca ceva nu va place

7 comentarii:

  1. scuze ca vin asa tarziu cu commul dar abia am intrat in casa...
    capitolul a fost demential!bestial!grozav!fabulaos!intrigant!extraordinar!magnific!special!frumos!impecabil! si asa mai departe ca nu mai stiu deocamdata adjective...
    scenele pe care le-ai descris au fost minunate si ai reusit nici sa nu exgerezi...
    mi-a palcut la nebunie...
    abia aste0pt sa se intalneasca din nou;))
    am o vaga banuiala ca ea va lucra ca secretara..adk are nevoie de una noua...sau e doar o banuiala de a mea..dar dak e asa or sa le fie mai greu sa se indragsoteasca unul de altul ca mereu vor cauta persoana misterioasa si se vor pierde in detalii...creierasul meu face deja scenarii...
    dar dak mai este o noapte ca aceea,ma intreb chuck va trage sfori pentru a cadea din nou cu bella???:-??
    adu next-ul ala repejor;;)<3<3<3
    te roggggggggggggggg!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-a placut,eu credeam ca am cam exagerat cu detaliile,nu-ti promit ca azi am sa postez dar o sa incerc pina miine,acum mai am o intrebare,ai vrea sa continui perspectina Bellei/Annei sau sa revin la Chuck?

      Ștergere
  2. eu cred ca CHuck ar trebui sa revina...(sincer sa fiu am citit numai acest capitol, dar sa stii ca scena data am citito foarte atent, si pot sa zic ca e reusita)...pot sa mai zic ca nu ai exagerat, asta e si normal ca doar nu scrii povesti pentru copiii de la gradinita...asta e un roman pentru adulti, si e si normal ca in asa gen de povesti sa apara asa scene cu detalii )))
    esti bravo !!! si succese in continuare
    P.S. Sper ca Chuck sa fie din ce in ce mai bun in asa scene )))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc pentru sustinere,dar ca sa intelegi mai bine cum este personajul lui Chuck trebuie sa iei povestea de la inceput,sper sa te mai vad pe aici cu pareri

      Ștergere
  3. Mi-a placut ! Sper sa continui sa scrii povestea fiindca e chiar interesanta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am sa continui desigur,sper sa postez in citeva zile,ramii pe aproape

      Ștergere
  4. Mi-a placut la nebunie!Deci tu chiar esti umitoare!Chuck ma duce cu gandu-l la fermecatorul Christian Grey din Fifty Shades of Grey,nu ca Chack nu ar fi fermecator.E putin spus!Oricum faci o treaba minunata!:*:*

    RăspundețiȘtergere